'Harder' vuurwerk

veen • Voor Dennis van Roosmalen van Electro World Veen breekt de mooiste tijd van het jaar weer aan. Zijn winkel staat deze laatste dagen van het jaar weer helemaal in het teken van de verkoop van vuurwerk.

'Harder, better, faster' kopt de banner op het winkelpand van Electro World aan de Bagijnhof 19 in Veen, met daaronder het inmiddels bekend logo van vuurwerkleverancier Zena. Dat is het merk waarmee Dennis van Roosmalen, eigenaar van Electro World Veen, enkele jaren geleden in zee is gegaan. Via de site www.vuurwerkveen biedt hij vuurwerk van Zena én Vuurwerk Totaal aan. "Deze twee partijen zijn de cowboys onder het vuurwerk", stelt Van Roosmalen. En dat is positief bedoeld, vervolgt hij. "Zena en Vuurwerk Totaal bieden nét even dat andere vuurwerk. Het zit 'm in het pakket en in het feit dat er meer kruit gebruikt wordt dan bij ander vuurwerk."

'Harder, better, faster' dekt dus aardig de lading. "Toen we net met vuurwerk begonnen was ons assortiment vrij braaf. Nu bieden we juist dat vuurwerk aan waarvoor mensen speciaal naar onze winkel komen. Zena en Vuurwerk Totaal vullen elkaar qua producten mooi aan." Hij geeft alvast een kleine tip aan de mensen die vuurwerk komen kopen. "Wil je verzekerd zijn van het mooiste en spectaculairste vuurwerk, bestel dan tijdig online."


q www.vuurwerkveen.nl