Kloetinge te sterk voor WNC

waardenburg • Subtopper Kloetinge was zaterdag te sterk voor WNC. De 1-3 nederlaag betekende pas het eerste verlies voor de Waardenburgers op eigen veld. "We hebben best een aardige eerste seizoenshelft achter de rug", vond trainer Cor Prein. "In sommige wedstrijden hebben we te weinig punten gekregen, maar soms ook wat te veel. Het aantal punten dat we hebben is wel terecht."

Zaterdag was de Zeeuwse opponent te sterk voor WNC. Doelman Arjen Kaasjager ging bij de drie tegentreffers niet vrijuit, maar op basis van het spelbeeld was de uitslag terecht. Vlak voor rust viel de 0-1. In de tweede helft voerde WNC de druk op. Vincent Verheul scoorde van de strafschopstip de gelijkmaker. WNC wilde doordrukken, maar Kaasjager ging twee keer in de fout en in korte tijd keer WNC tegen een 1-3 achterstand aan. Die klap kwam de ploeg niet meer te boven. "Geen schande", vond Prein. "Kloetinge is de beste tegenstander die we dit seizoen gehad hebben."