• Het Cugnon Consort.
• Het Cugnon Consort.

Cugnon Consort speelt 'Bruisend Bach'

hurwenen • Het Cugnon Consort uit Utrecht speelt vrijdag 4 november in Het Hurns Kerkje werken van Johan Sebastian Bach. Onder de naam 'Bruisend Bach' brengen de musici dubbel- en tripelconcerten van de componist ten gehore.

Het Cugnon Consort bestaat uit: Chris Duindam, Rens Claerhoudt, Olivia Doflein, Floor Feleus, Danna Paternotte, Anna Steenhuis en Anjali Tanna.

Het is ontstaan uit het Cugnon Project, een kamermuziekinitiatief van violist Chris Duindam, tevens artistiek leider van het Consort. Het ensemble vormt een mix van jonge getalenteerde professionals en ervaren musici.

De bezoekers aan het Hurns Kerkje kunnen genieten van de volgende werken: Concert voor twee violen in d/c/, BWV1060, Concert voor twee violen in d, BWV 1043 en Concert voor drie violen in D, BWV1064R

Het Cugnon Project wil jong muzikaal talent samenbrengen met ervaren musici en een podium bieden om kamermuziek te spelen.

Naast het jaarlijkse kamermuziek festival in het plaatsje Cugnon in België en Heeswijk Dinther in Nederland, worden er vanuit de 'Cugnon-gedachte' ook in Utrecht, de thuisbasis, en in de rest van Nederland concerten georganiseerd. Het Bach-programma wordt ook op 11 november gespeeld in de Geertekerk in Utrecht.

Het concert in het Hurns Kerkje begint om 20:00 uur. De toegang is 5 euro. Meer informatie over het Cugnon Project staat op: www.cugnonproject.com Meer informatie over de activiteiten in het Hurns Kerkje staat op:

q www.hurnskerkje.nl