• Trots presenteert Marius Mans zijn bedrijf.
• Trots presenteert Marius Mans zijn bedrijf. Foto: Rabobank Bommelerwaard

Leden Rabobank bezoeken bedrijven

bommelerwaard • Honderd leden van Rabobank Bommelerwaard hebben vorige week twee bedrijven bezocht: Mans Flowers uit Brakel en Hooymans Compost uit Velddriel hun bedrijf.

Het thema van de bezoeken is 'Beleef de Trots van de Bommelerwaard'. Diverse bezoekers kennen de familie Mans uit Brakel, kennen Marius Mans als kleine jongen en hebben hem zien opgroeien. "Het is geweldig om te zien dat hij het na ruim dertig jaar het bijzonder goed voor elkaar heeft met een geweldig mooi bedrijf", aldus een van de bezoekers. Coby van Baalen, van Dressuurstal Van Baalen uit Brakel, bezocht ook Mans Flowers, een bedrijf uit haar eigen dorp. "Fantastisch om eens een kijkje te nemen bij een ander bedrijf. Een geweldig, modern en groot bedrijf van jonge ondernemers uit je eigen dorp, erg leuk om daar een kijkje achter de schermen te mogen nemen. Ik heb genoten."

Hooymans Compost

Meneer Van Oers uit Hedel bezocht Hooymans Compost in Velddriel. "Wat mij zo aanspreekt aan dit bedrijf is dat de familie Hooymans van het hele mengsel van Paardenmest, kippenmest, stro en wat gips een product maken, dat over de gehele wereld wordt gebruikt. In Japan of Azië snijden ze een zak compost van Hooijmans open en zonder iets toe te voegen gaan er champignons groeien. Een prachtig product waar de hele Bommelerwaard en Gemeente Maasdriel trots op mogen zijn."

Op dinsdag 1 november staan nog twee bedrijfsbezoeken op het programma. Leden gaan dan op bezoek bij de Veiling en Dubo Techniek. Op donderdag 18 november is de laatste dag van Beleef de trots van de Bommelerwaard en bezoeken we Varkenshouderij Van den Bogert en Linflowers.