Well toont geen genade voor piepjong Brakel

well • Well heeft zaterdag in eigen huis een eclatante overwinning geboekt op Brakel. Mede dankzij een hattrick van Dennis Bracht eindigde de vierdeklasse-derby tussen de twee dorpsclubs in een afgetekende 6-1. Al in de beginfase van het duel op sportpark De Hoef was duidelijk dat een piepjong Brakel het moeilijk zou gaan krijgen. Desalniettemin was het Brakel dat na ruim twintig minuten de eerste grote kans van de wedstrijd mocht noteren. Arjan van de Werken schoot op aangeven van de pas 16-jarige Thijs Garstman rakelings over de lat. Well bleef echter aandringen en druk zetten op het doel van Christian van der Zalm, wat na iets minder dan een half uur de openingstreffer opleverde van Thomas van Zeelst. Vijf minuten voor rust was het voor de tweede keer raak via Danny Keijnemans. Alleen het slotakkoord zou voor Brakel zijn; een vrije trap van Jeroen van Wijgerden werd binnengeknikt door aanvoerder Maurits van Heusden.