HRC'14 verliest van sterk spelend Theole

hurwenen/rossum • "We hebben van een heel goede ploeg verloren", keek HRC'14-trainer Coen Burg terug op de 2-4 nederlaag van zijn team tegen Theole.

Toch zag het er in het begin heel goed uit voor de thuisclub. Roy van Hemert en Joost Leerintveld zorgden er voor dat HRC'14 binnen tien minuten op een rooskleurige 2-0 voorsprong kwam. "We konden de druk er niet zo lang ophouden. We hadden dit graag gewild maar daar was Theole te goed voor", vervolgde Burg. De Tielenaren kropen voor rust al dichterbij (2-1) en vijf minuten na de hervatting moest HRC de bezoekers naast zich dulden. Tot overmaat van ramp kreeg Roy van Hemert vervolgens na twee keer geel de rode kaart en moest HRC'14 ondanks het sterke optreden van keeper Noah Maes het loodje leggen: 2-4.