• Bij de meeste cursussen werkt men met gemengde technieken.
• Bij de meeste cursussen werkt men met gemengde technieken.

Creatieve cursussen weer van start

bommelerwaard • Beginners en gevorderden kunnen binnenkort weer op tal van plaatsen in de Bommelerwaard aan de slag met tekenen en schilderen. Zoals bij de KunstKlup in Zaltbommel en bij Uit Vrije Hand in Kerkdriel.

De KunstKlup begint in De Poorterij aan haar twintigste seizoen. Er zijn zijn cursussen op dinsdagavond, woensdagavond en donderdagmorgen. Aan bod komen veel technieken en materialen, waaronder ook digitale technieken. De cursussen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Er wordt gewerkt met verschillende materialen: potlood, grafietstift, houtskool, Sibertisch krijt, pastel, Oost-Indische inkt, aquarelverf, acrylverf. Stap voor stap leren de deelnemers hier mee omgaan en komen er andere zaken aan de orde zoals kleur, vorm, ruimt, punt, lijn, vlak, structuur en compositie.

q www. kunstklup.nl

Uit Vrije Hand

Beeldend kunstenaar Wim van Oss van atelier Uit Vrije Hand in Kerkdriel start maandag 3 oktober met zijn nieuwe teken- en schildercursussen. Hier is veel aandacht voor het werken in verschillende technieken en materialen en voor het ontwikkelen van de 'eigen' creativiteit en vrije expressie. De cursussen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Speciaal voor kinderen is er de cursus 'Kinderkunst: kleur en geluid in ontwikkeling, met vrije expressie'. Die cursus begint donderdag 6 oktober van 15:00 tot 16:00 uur. Meer informatie is verkrijgbaar via: 06-23708542 of:

q www.wimvanoss.nl