Vrouwen HRC'14 aan de leiding in competitie

rossum/hurwenen • De dames van HRC'14 (zondag) wonnen zondag met 2-1 van Duno uit Den Haag. De Hurwenens-Rossumse combinatie staat bovenaan in de competitie.

Met goed combinatievoetbal werden de bezoekers voor rust in de verdediging gedrukt. In de 25e minuut zorgde middenvelder Arielle Hoskam voor de 1-0. Nog voor rust werd de voorsprong verdubbeld. Sabine van de Sluis werd op rechts weggestuurd. Haar harde voorzet werd, mogelijk nog harder, diagonaal in de hoek geschoten door Naomi Stijn.

Na rust werd het spel van HRC slordiger en werden de gasten langzaamaan wat sterker. Nadat ze de aansluitingstreffer maakten, kwam er weer iets terug van het combinatiespel van de thuisploeg. Slechts een paar kleine kansjes kregen de Haagse vrouwen nog, maar die werden door de doelvrouw van HRC, Melissa Biesheuvel, onschadelijk gemaakt. Anderzijds zat het er voor de thuisploeg ook niet in om de score te verhogen.