• Volgende maand vinden de Clubvoetbaldagen plaats.
• Volgende maand vinden de Clubvoetbaldagen plaats.

Clubvoetbaldagen bij Nivo Sparta

zaltbommel • Voetbalvereniging Nivo Sparta organiseert volgende maand op het nieuwe complex 'De Watertoren' de Regionale Clubvoetbaldagen.

Drie dagen voetballen en voetbalvrienden maken, dat zijn de Clubvoetbaldagen op het nieuwe sportcomplex van Nivo Sparta. Kinderen kunnen zich iedere dag uitleven op nieuwe oefeningen en trucjes. Ook voor een lunch, een gave animatie en een complete voetbaloutfit wordt gezorgd. De Clubvoetbaldagen vinden plaats op 25, 26 en 27 oktober 2016. Geïnteresseerden zijn al vanaf 9.00 uur welkom op het nieuwe complex, wat ook aansluit bij het schema van drukke ouders.

Op de website van de clubvoetbaldagen legt de organisatie haar filosofie uit: "Tijdens de schoolvakanties hebben kinderen veel vrije tijd. Ze zijn regelmatig te vinden achter de televisie, Playstation en iPad. Clubvoetbaldagen vindt het leuk om kinderen een sportief en afwisselend alternatief te bieden. De vriendjes kunnen uiteraard ook gewoon meedoen omdat je geen lid hoeft te zijn van een voetbalclub. Doordat Clubvoetbaldagen veel aandacht schenkt aan alles wat er op en naast het veld gebeurt, worden de sociale vaardigheden van de kinderen vergroot. Maar bovenal is het een geweldige voetbalervaring waar de kinderen nog lang van kunnen nagenieten."
Nivo Sparta organiseert dit driedaagse voetbalevenement voor alle voetballers uit de regio van 6 tot en met 13 jaar, die geen lid hoeven te zijn. Inschrijven kan alleen of met teamgenoten op onderstaande website.

q www.clubvoetbaldagen.nl