WNC moet met 1-1 gelijkspel genoegen nemen

waardenburg • WNC moest zaterdag thuis in de eerste klasse tegen SHO uit Oud Beijerland met een 1-1 gelijkspel genoegen nemen. Na een zwak begin kwam WNC al vroeg door een goal van William Gayahdarjii met 0-1 achter. Nick Vijlbrief maakte na ruim een half uur met 1-1 gelijk en Senaid Jukic miste vlak voor rust voor de thuisclub een penalty. Na de pauze zag WNC geen kans meer alsnog te winnen.

SHO was vorig seizoen in de eerste klasse C een productieve middenmoter. WNC-trainer Cor Prein toonde zich na afloop met de 1-1 remise tegen die ploeg niet tevreden: "We hadden vandaag willen en moeten winnen. Ons eerste kwartier was slecht. SHO kreeg te veel ruimte en kwam zo op 0-1. Daarna ging het bij ons beter en na die mooie 1-1 gelijkmaker hadden we bij rust al op voorsprong moeten staan."