• Kai Strauss & The Electric Blues All Stars.
• Kai Strauss & The Electric Blues All Stars. Foto: aangeleverd

Drie dagen Kingsnakes Festival

rossum • Het Kingsnakes Festival in Rossum duurt voor de tweede keer in haar achtjarig bestaat drie dagen. De start is op vrijdag 23 september van 19:30 uur met de 'Holland Tribute Hazes Night'.

Tijdens die eerste avond treden onder meer Danny Smoorenburg en de in Rossum geboren Ferdi Hamilton op. Ook Lesley Williams, de meest realistische Andre Hazes act van Nederland is van de partij. Heerlijke meezingers en gevoelige smartlappen.

Zaterdag is de traditionele Rootsnight, waar het festival mee begon. Te beginnen met Lapa Loca, power blues uit Den Bosch met blues, funk, soul en rock covers. Geen standaard repertoire, maar een compleet eigen benadering. Om 21:45 betreden Kai Strauss & The Electric Blues All Stars uit Duitsland het podium. Deze band staat in kleine clubs en op grote festivals en speelt verschillende bluesstijlen. En om 22:30 sluiten Rude Rich & The High Notes het festival af met de roots van Jamaica, authentic ska, rocksteady en early reggae. DJ jesse Bronze zorgt dat het geheel lekker loopt.

Foodfest

Voor de derde keer wordt op zondag vanaf 13:00 uur het vorig jaar zeer succesvolle 'Foodfest' gehouden. Een feest vol bourgondische lekkernijen van echte liefhebbers, funky hobbykoks, geïnspireerde thuiskoks, versproducten en delicatessen. Dit in combinatie met lekkere muziek, leuke muziek, activiteiten voor kinderen en nog veel meer. De entree is gratis.

Kijk voor de kaartverkoop voor vrijdag en zaterdag op:

q www.kingsnakes.nl