• Onder andere Tim Knol en O'G3NE komen naar Zaltbommel.
• Onder andere Tim Knol en O'G3NE komen naar Zaltbommel. Foto: De Poorterij

Grote en kleine namen in De Poorterij

zaltbommel • Theater De Poorterij heeft de brochure voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Komend jaar komen bekende artiesten zoals Stef Bos, Angela Groothuizen en Karin Bloemen naar Zaltbommel.

Maar ook minder bekende namen zullen het podium betreden. En bovendien staan er de hele maand juni nog tal van voorstellingen, films en kindervoorstellingen op het programma. Zo is er op 9 juni een 'Ladies Night' met de romantische komedie 'Brasserie Valentijn' met onder meer Georgina Verbaan en Lies Visschedijk. In juni volgen ook nog de Magieshow met Lars van Tuijl en de grote voorstelling 'House of Memories' van Djazz Dance Centre (18 juni) .

Op 22 september barst het nieuwe seizoen los met Tim Knol en een week later, op 30 september de muzikale theatershow IKIGAI van Angela Groothuizen. Op 8 oktober komt O'G3NE en 29 oktober Leonie Meijer. In november staat een optreden van Stef Bos samen met Buurman op het programma. In december komt Gerda Havertong en op 17 december is het 'Fieperdepiep Festival' ter ere van de honderdste geboortedag van Fiep Westendorp.

Karin Bloemen staat met haar show 'Volle Bloei' geprogrammeerd op 26 januari, Wieteke van Dort is er samen met het New European Ensemble op 17 maart en 29 maart zingt Bergit Lewis. Fado-zanger Fernando Lameiriuhas is er op 20 april en het pianoduo Sandra & Jeroen van Veen op 12 mei.

De hierboven genoemde voorstellingen zijn maar een greep uit het totale programma. De brochure is te bestellen via: receptie@de-poorterij.nl en staat op:

q www.de-poorterij.nl