DSC speelt gelijk in eerste nacompetitieduel

kerkdriel • DSC heeft zondag in eigen huis met 1-1 gelijkgespeeld tegen TSC uit Oosterhout. Bij de eerste nacompetitiewedstrijd voor de ploeg van John Laponder was de ruststand tevens de eindstand.

In een wedstrijd die door de hevige regenval geen al te vermakelijk schouwspel opleverde, scoorde Bas Vos voor de thuisploeg. Hij maakte uit een vrije trap vlak voor rust de gelijkmaker. In de tweede helft kregen Martijn Veldhuis en Kevin Broekmeulen nog grote kansen, maar die wisten ze niet te benutten. Tussendoor werd een wisselspeler van TSC met een rode kaart weggestuurd na commentaar op de arbiter.

Door het gelijkspel in Kerkdriel wordt de terugwedstrijd van groot belang. Dat duel wordt donderdag om 19.00 uur afgewerkt in Oosterhout. De winnaar neemt het zondag in de finale op tegen de winnaar van het tweeluik Nijnsel-PSV. De verliezende ploeg treft donderdag 2 juni en zondag 5 juni Zundert of HVV'24.