• Op avontuur in de Hollandse jungle.
• Op avontuur in de Hollandse jungle. Foto: aangeleverd

Alemse Rakkers op 'safarikamp'

alem • Afgelopen weekend beleefden de Alemse Rakkers spannende avonturen in de jungle. Met Arie Safari, Michael Modder, Miriliaan, Nellie Nerd, Ranger Rick en Willie Wijsneus gingen zij op zoek naar kwijtgeraakte stukken van de kaart die hen weer de weg naar huis moest wijzen.

Tussen het zoeken door hebben zij veel geleerd over het leven in de jungle, onder andere van Danny en Koen, twee echte expeditie-reizigers die hen leerden hoe je kunt overleven in de jungle.

Ook maakten zij kennis met echte jungle-bewoners, zoals een vogelspin en een slang. Dit maakte veel indruk op de jonge avonturiers!

Tika Takkewijf

Toen uiteindelijk alle stukken van de kaart waren gevonden, kon tot grote vreugde van Tika Takkewijf de rust in de jungle weer wederkeren en konden de Rakkers wederom terug kijken op een geweldig kampweekend.

Donatie

Het welslagen was mede te danken aan de donatie van 631 euro die zij ontvingen van het carnavals-gipsy-wedding-bruidspaar Rick en Sanne. De Rakkers zijn hen hiervoor heel dankbaar, want hiervan kunnen er weer vele mooie activiteiten worden georganiseerd.

De Alemse Rakkers bedanken ook de vele vrijwilligers en ieder die zijn steentje heeft bijgedragen voor hun inzet, want zonder hen was dit immers allemaal niet mogelijk.

Meer foto's zijn te zien op www.hetkontakt.nl en binnenkort op de site van de Rakkers:

q www.alemserakkers.nl