Tweede prijs viertal Gelderse Boys

regio • De eerste selectiewedstrijd voor pony's in Vinkel leverde mooie resultaten op voor leden van de Gelderse Boys uit Ammerzoden.

Het viertal haalde de tweede prijs in de categorie DE kl. L/M met 220,5 punt.

Anne van Schaijk stak ook een tweede prijs in haar zak, met Mighty Real kwam ze uit in categorie DE klasse L2 (192.25 punt). Sarah Bogers haalde bij het springen een derde prijs samen met Tiësto. Het duo startte in de categorie AB klasse B.

Een vijfde prijs was er voor Fleur Kohlen met Red Rose in de categorie DE, klasse B (195 punten). Ook Tessa van Hemert mocht een vijfde prijs in ontvangst nemen met Pablo in de categorie DE klasse L1 (194.75 punten).

Springen

Tessa haalde ook nog eens de eerste en tweede prijs bij het springen in de klasse BB/B. Elles Deckers haalde met Generaal een vijfde prijs in de categorie AB klasse B (197.5) en werd eerste bij het springen in de klasse BB.

Ook Jill Bogers werd vijfde met Zip (categorie DE klasse M2, 186 punten). Inge Timmermans nam de zesde prijs mee naar huis met Joris in de categorie DE klasse L1 (194 punten).

In Cromvoirt haalde Cindy van den Heuvel een tweede en derde plaats met Bliksem (klasse B, 196.5 punt).

De Bommelerwaard

Afgelopen zaterdag werd er in Ammerzoden een wedstrijd georganiseerd waar een aantal leden van paardensportvereniging De Bommelerwaard uit Gameren in de prijzen vielen. Nina van Mook startte met haar paard Elinda M in de klasse ZZ-Zwaar, zij behaalde een derde plaats met 61,89 procent.

Cristina van Alphen startte met Zelvito ook in de klasse ZZ-Zwaar en werd ook derde met 62,93%.