Afbeelding
Foto: aangeleverd

Wielrennen voor goed doel

kerkdriel • Naci Cebem gaat zaterdag 14 mei de uitdaging aan om 360 km te fietsen. Naci neemt deel aan de bikecenter van Tuyl Zes Zes en zamelt zo geld in voor het KWF.

"Het heeft voor mij twee doelen", vertelt Naci enthousiast. "Ten eerste voor mezelf, het was tijd om mezelf een sportief doel te stellen. Dat is er de laatste jaren niet van gekomen doordat ik mijn eigen sportstudio NC-fit ben gestart. Ten tweede spreekt het goede doel mij aan, we horen het te vaak om ons heen en ik wil op deze manier graag een steentje bijdragen aan het genezen van kanker."

Grote uitdaging

Naci had 2,5 jaar niet meer gefietst. "Ik ben in maart weer gestart met wielrennen. De eerste tocht was 40 km en dat was echt weer wennen. Ik heb inmiddels een tocht van 160 km gefietst, zaterdag wordt een grote uitdaging om 360 km te volbrengen. Vrienden en bekenden sponsoren mij en zo heb ik al een mooi bedrag ingezameld."

Meer donaties zijn van harte welkom, belangstellenden kunnen mailen naar info@ncfit.nl.

Team Maasdriel van Alpe d'HuZes organiseert dit jaar de Zes Zes vanuit Kerkdriel. De start en finish zijn op het Mgr. Zwijsenplein, bij De Kroon. De start is vanaf 7.00 uur. Wielrenners kunnen één tot zes ronden van zestig kilometer over de Bommelerwaardse dijken fietsen. Het onvoorspelbare Hollandse weer is natuurlijk mede bepalend voor de zwaarte van de tocht.

Naci: "Ik hoop op veel deelnemers die mij uit de wind houden. En natuurlijk veel mensen die mij en de andere wielrenners aanmoedigen."

De verwachte finish van de renners die 360 km fietsen is tussen 20.00 en 21.00 uur.


q www.zeszes.nl