• Een fietscrosstrofee voor debutanten op de thuisbaan.
• Een fietscrosstrofee voor debutanten op de thuisbaan.

Druk weekend voor FCC Ammersoyen

ammerzoden • FCC Ammersoyen heeft een druk weekend achter de rug.

In het weekend waren er namelijk diverse wedstrijden die gereden konden worden. Anja Jacobs en Jaymen Kemp gingen naar de Europese Ronde in Kampen om daar de trappers flink rond te laten gaan. Het trappen, achterwielen en springen mocht echter niet het gewenste resultaat opleveren.

Het deelnemersveld met o.a. rijders en kampioenen uit Duitsland, Letland, Engeland, Spanje was te sterk. Beide rijders kwamen na de manches niet meer aan de start, maar ze hebben zeker er weer wat van geleerd.

Thuiswedstrijd

Zondag stond ook in het teken van een regiowedstrijd op de thuisbaan. Een gezellige dag met een heerlijk zonnetje erbij zorgde voor een mooie opkomst om die dag een beker (of envelop) in de wacht te slepen.

Dat ging de Ammersoyen-rijders zeer goed af.

Maar liefst veertien finaleplaatsen bij de eigen leeftijdsklasse, waarvan zes rijders een podiumplaats behaalden. Met of zonder finaleplaats, sommige rijders kregen toch een leuk aandenken.

FCC Ammersoyen heeft namelijk voor de rijders die voor het eerst op hun thuisbaan een wedstrijd rijden een mooi aandenken.

Rijders die voor het eerst op hun thuisbaan een wedstrijd rijden krijgen daar als herinnering een leuke fietscrosstrofee voor.


q www.fcc-ammersoyen.nl