MOVE klaar voor nieuwe evenementen

kerkdriel • De Maasdrielse Organisatie Voor Evenementen, MOVE, bestaat al weer sinds 2004 en is onlangs flink uitgebreid met nieuwe leden. Het eerstvolgende evenement is op Koningsdag; de Kingsdayrace van Alem naar Kerkdriel.

MOVE is twaalf jaar geleden opgericht door Ted Collard, Wim van de Oord, Ad van Gessel, Robbert Okkerman, Aart van de Werf, Bart de Leeuw en Tom van de Oord. Later is het bestuur uitgebreid met Frenk Goesten, David Ackermans en Jarno van de Ham. De organisatie heeft de afgelopen jaren verschillende evenementen georganiseerd. Zoals de 'Weekendbreak' aan de Zandmeren, een driedaags evenement met de vlottenrace, beachsoccer en beachvolleybal en 's avonds een festival met lokale en internationale artiesten. De Weekendbreak begon in 2006 als ééndaags evenement, maar is door de grote populariteit uitgegroeid naar drie dagen.

Nieuwe leden

Via Facebook heeft MOVE onlangs een oproep geplaatst om nieuwe leden te werven. Dat leverde veel reacties op. De nieuwe leden zijn: Kelly de Leeuw, Chrissy van Hemert, Erwin van Osch, Steven van Nisselrooij, Wouter Grandia en Femke van de Berg. De gemiddelde leeftijd is hiermee flink naar beneden gegaan en voor het eerst zitten er nu drie dames in de organisatie.

Weekendbreak

Voor het komende jaar staan al weer diverse activiteiten op de agenda. Inschrijven voor de Kingsdayrace, dit jaar met thema MOVE Olympics, kan nog via: iliketomove.nl Op 26 juni staat MOVE op d'n Delkant en op 1, 2 en 3 juli is de MOVE Weekendbreak. Vrijdag 1 juli wordt het weekend afgetrapt met Sandbeats voor het wat steviger werk, zaterdag 2 juli is het traditionele strandfeest MOVE@theBeach. De definitieve line up wordt bekend gemaakt tijdens Kingsdayrace. Maar de organisatie belooft wel alvast uit te gaan pakken met internationaal opererende artiesten, aangevuld met lokale dj's.

q www.iliketomove.nl