Expert Zaltbommel gaat verbouwen

zaltbommel • De komende weken zal er hard gewerkt worden bij Expert Zaltbommel en worden de voorbereidingen getroffen om de winkel te vernieuwen.

De nieuwe winkel zal, zodra alles klaar is, eind mei feestelijk heropend worden en voorzien zijn van de nieuwe huisstijl van Expert. Ondernemer Marcel van den Besselaar is enthousiast: "Het wordt een winkel met een breed assortiment, de nieuwste innovaties worden gepresenteerd en gedemonstreerd, op deze manier wordt winkelen een belevenis." Tot het zover is, staat het team van Expert Zaltbommel natuurlijk klaar om haar klanten te voorzien van persoonlijk advies en de beste service.

Ondernemer Marcel van den Besselaar realiseert zich dat de verbouwing hinder voor de klanten met zich mee brengt. "Wij doen onze uiterste best om de overlast zo beperkt mogelijk te houden en staan ook tijdens de verbouwing klaar voor onze klanten", aldus Marcel.

Verbouwingsuitverkoop

Voordat Expert Zaltbommel officieel gaat heropenen, kunnen de klanten eerst profiteren van een grootse verbouwingsuitverkoop. De komende weken kunnen zij bij Expert Zaltbommel dan ook zeer scherpe prijzen en kortingen op verschillende producten verwachten.