Zusjes van Mook op dreef in Z-klasse dressuur

regio • Ruiters van Gelderse Boys, De Bommelerwaard en Hippisch Centrum Bommelerwaard kwamen dit weekend weer in actie, ieder op zijn eigen niveau.

In Rhenoy haalde Gelderse Boy Mella van den Oord een eerste prijs met Basrah cat. DE kl. L1 185. Henri Verlouw kwam daar en in Den Dungen aan de start en verzamelde een eerste, tweede en derde prijs met Vlinder cat. DE kl. M2 195/191/188/180½ punten. In Waalwijk werd Sabrina Verlouw tweede met Lazize cat. DE kl. B 193½ en Fiona van Es haalde in Schaijk een derde en vijfde plaats met Donna kl. Z2 222/216. Jill bogers werd tweede bij een springwedstrijd in Helvoirt met Tiësto, cat. AB kl. L.

Op een subtopwedstrijd in Ammerzoden kwamen leden van PSV De Bommelerwaard startte Nina van Mook in de klasse ZZ-Zwaar met haar paard Elinda M, ze werd tweede met 64,29%. Cristina van Alphen met haar paard Zelvito viel in deze klasse buiten de prijzen maar heeft er weer een winstpunt bij (62,71%). Lotte van Mook startte zondag in den Dungen met haar paard Fannilinda M in de klasse Z1; ze reed twee keer winst waardoor ze nu naar de klasse Z2 kan.

Hippisch Centrum Bommelerwaard sloot het winterseizoen af met 'setjesdressuur', waarbij de resultaten van twee combinaties samen telden. Het duo Emma Schellekens en Laura van Son (beide met Malaxis) werd eerste met 444 punten, gevolgd door Tessa Stoppelenburg (met Jim) en Fabiënne Havelaar (met Jerry) met 442 punten.

. gesloten met een
erg gezellige en spannende wedstrijd waarbij de resultaten van 2
combinaties samen telden: de setjesdressuur!
1. Emma Schellekens        - Malaxis
Laura van Son        - Malaxis        444 punten
2. Tessa Stoppelenburg        - Jim
Fabiënne Havelaar        - Jerry         442 punten
3. Ingeborg Schellekens        - Ronaldo
Aleid Vonk         - Zazou         438,5 punten
4. Lisa van Halteren        - Vosje
Lorena Bronk         - Happy         438 punten