WNC thuis ongelukkig onderuit

waardenburg • WNC ging op eigen veld enigszins ongelukkig met 1-2 onderuit tegen koploper Sliedrecht. Het was na vijf wedstrijden zonder nederlaag weer een keer een verlies voor de Waardenburgers. Daarmee moet de ploeg nog altijd vol aan de bak om het vege lijf in de eerste klasse A te redden. "We krijgen nu vier topwedstrijden. Daarin moet het voor ons gebeuren", zei trainer Cor Prein.

Op De Korte Woerden was Sliedrecht in de eerste helft de baas. De thuisploeg mocht blij zijn dat het bij de 0-1 van Jordy de Jong bleef. Na rust kwam WNC sterk uit de kleedkamer. Bas Smulders maakte al snel gelijk. Twintig minuten voor tijd zag de defensie er niet goed uit bij de 1-2 van Dennis Verhoef. Pascal Rinck kreeg nog een grote kans op de gelijkmaker, maar miste de bal. "Een bonuspunt zat er in, maar we gaven de doelpunten er makkelijk weg", vond Prein.