• De speciale sokken zijn nu al heel populair.
• De speciale sokken zijn nu al heel populair. Foto: MHC Bommelerwaard

Torenspektakel bij hockeyclub MHC

zaltbommel • De Mixed Hockeyclub Bommelerwaard houdt zondag 17 april van 11:00 tot 17:00 uur een bijzondere voorjaarsmarkt, het Torenspektakel.

De opbrengst is geheel bestemd voor de verhuizing naar het nieuwe clubhuis op het nieuwe sportcomplex De Watertoren. Tijdens het Torenspektakel is er van alles te doen; vele spelletjes en andere activiteiten, wedstrijden en een grote voorjaarsmarkt. Alle teams van de club helpen mee.

Een vader van de meiden van het team C3 heeft zijn netwerk in de fruitwereld aangeboord om het team gratis te voorzien van allerlei soorten fruit om een FruitSaladeBar te maken. Een moeder van twee hockeymeisjes doneert al haar kinderkleding (over na de stopzetting van haar kledingbedrijf) aan de club en een team gaat dat in een kraam verkopen. Een vader van een meisje in team C5 biedt zijn biologische appelsap aan voor de verkoop en de opbrengst is geheel voor de club.

Op het terrein van de club én op de parkeerplaatsen wordt een grote voorjaarsmarkt ingericht waar ondernemers een gevarieerd aanbod van producten bieden; merkkleding, sieraden, lingerie, tuinaccessoires, kookspullen, tassen en nog veel meer.

Hockeysokken

Er zijn speciale hockeysokken gemaakt met een afbeelding van de Watertoren erop, waarvan per paar 5 euro naar de club gaat. Op de speciale website staat een wisselend aanbod van veilingkavels. Het werkt net als op E-bay, de hoogste bieder krijgt de kavel. De kavels bestaan uit producten en diensten.

q www.torenspektakel.nl