Koploper Schijf klopt dames HRC'14 (2-3)

hurwenen • De voetbaldames van HRC'14 uit de tweede klasse togen Tweede Paasdag naar het voetbalveld in Hurwenen voor een inhaalwedstrijd tegen Schijf, de koploper van de competitie. HRC '14 ging voortvarend van start. Na een klein kwartier kwam de thuisploeg op voorsprong door een vrije trap van Caroline Blom die onaangeraakt in het net belandde. Lang konden de dames echter niet van de voorsprong genieten. Binnen een minuut maakte Schijf de gelijkmaker. Maar HRC liet de kop niet hangen. Nog voor rust was het raak. Met prima uitgespeeld combinatievoetbal wisten ze het zestienmetergebied te bereiken. Arielle Hoskam kon het doelpunt op haar naam schrijven. Door de harde wind was de vreugde voor de thuisploeg wederom van korte duur; ruststand 2-2. Na de thee bleven de ploegen gelijkwaardig aan elkaar. Het was echter Schijf dat uiteindelijk aan het langste eind trok door een individuele actie van de aanvoerster van de gastploeg. Zo gingen de drie punten mee naar Schijf die volgende week aan een gelijkspel voldoende heeft om kampioen te worden.