Vrouwen van HRC'14 verdelen de punten

hurwenen/rossum • De vrouwen van HRC'14 hebben zondag uit gelijk gespeeld tegen DSZ in Boven-Leeuwen.

Het grootste deel van het balbezit kon in de eerste helft toegeschreven worden aan HRC'14 en de thuisploeg kon geen kansen creëren. Rosanne van Hemert scoorde. HRC'14 wist de voorsprong echter niet te vergroten. Na de rust had DSZ de opstelling drastisch omgegooid. Het tempo bij HRC'14 zakte in en het hobbelige veld werkte ook niet in het voordeel. DSZ profiteerde en deed een aantal doelpogingen. Een matig schot kwam achter keepster Bianca van Ballegooijen terecht doordat de bal vlak voor haar handen opstuiterde op het slechte veld. En zo werden na 90 minuten de punten verdeeld over de teams.

Op Tweede Paasdag wacht de topper tegen Schijf, de nummer 1 van de competitie. De aftrap is om 10:30 uur in Hurwenen.