• Ed van Hemert (rechts) met een aantal medewerkers in de nieuwe showroom.
• Ed van Hemert (rechts) met een aantal medewerkers in de nieuwe showroom. Foto: Lya Cattel

Van Hemert opent nieuwe showroom

zaltbommel • Al jaren weten particulieren en ondernemers voor telecom en car-electronics de weg te vinden naar Circuit van Hemert in Zaltbommel. Onlangs is de showroom compleet vernieuwd en uitgebreid.

Dankzij de nieuwe inrichting kunnen klanten nog beter zien wat Van Hemert allemaal te bieden heeft. Vooral de ICT en telefonie is flink uitgebreid. "Wij verkopen de nieuwste modellen van de alle A-merken, van Apple en Samsung tot Sony en Microsoft", vertelt eigenaar Ed van Hemert. "Met daarbij de abonnementen en alle mogelijke accessoires. Bedrijven kunnen hier complete telefoonsystemen kopen voor hun medewerkers. Het gaat daarbij om vaste telefonie vaak in combinatie met mobiele telefonie. Wij leveren bijvoorbeeld het KPN één-pakket waarbij gebeld wordt via internet. En het belangrijkste daarbij is natuurlijk ons advies en onze service." In de nieuwe showroom kunnen klanten de nieuwste toestellen op hun gemak bekijken en uitproberen. Naast smartphones is er ook ruim keus in tablets, computers, laptops, printers, smartwatches en alle mogelijke accessoires. Achttien jaar geleden opende Van Hemert een klein bedrijfje waar hij onder meer autoradio's en de eerste mobiele telefoontjes verkocht. Inmiddels is het bedrijf gevestigd in een ruim modern pand op bedrijventerrein Van Voordenpark en werken er acht mensen in de zaak. "Ik probeer altijd voorop te lopen met het nieuwste van het nieuwste", vertelt hij, terwijl hij een smartwatch laat zien. Ook op het gebied van navigatiesystemen, cameraatjes, smartphones en computers biedt Circuit van Hemert de nieuwste modellen. "De Galaxy S7 is nog maar net uit en ligt nu al bij ons in de showroom. We zitten er echt bovenop."

Achter de showroom bevindt zich de grote werkplaats waar het inbouwwerk plaatsvindt, aan meerdere voertuigen tegelijk. Want naast de moderne telecomapparatuur kunnen particulieren en bedrijven natuurlijk nog steeds terecht voor onder ander het laten inbouwen van navigatie of geluidssystemen, kant-en-klare bedrijfskasten voor het opbergen van bijvoorbeeld gereedschappen, signaleringsverlichting, trekhaken of fietsendragers. "In de werkplaats kunnen we heel wat auto's kwijt", vertelt Van Hemert. "Maar ook vrachtwagens, bussen en tractoren." In de nieuwe showroom is een gezellige plek ingericht waar klanten, als dat nodig is, even kunnen wachten.

q www.circuitvanhemert.nl