Nivo Sparta verliest en scoort weer niet

zaltbommel • Nivo Sparta leed zaterdag een 0-1 nederlaag tegen Wilhelmina'26. Het enige doelpunt viel tien minuten voor rust uit een schot van afstand.

Nivo domineerde het hele duel, maar kreeg opnieuw niet de bal tegen de touwen. Jordy de Wit was dichtbij een doelpunt, maar de Wijkse keeper redde fenomenaal. A-junior en invaller Sten Pijlman had zijn debuut in het eerste kunnen opluisteren, maar miste een uitgelezen mogelijkheid op 1-1.

Trainer Theo van Geffen is de wanhoop nabij. "Je moet het zien om te geloven. Wij hadden in de tweede helft 85 procent balbezit. Zij schieten één keer op doel, een houdbare bal, en scoren. Het is weer hetzelfde liedje: de betere ploeg zijn maar niet scoren." De Zaltbommelse tweedeklasser maakte dit seizoen opvallend weinig treffers: slechts achttien in zeventien duels. De laatste vier wedstrijden werd er niet gescoord.