• Heiny Steevens van De Bezorgbakkerij.
• Heiny Steevens van De Bezorgbakkerij. Foto: Lya Cattel

'Gratis bezorgd, direct uit de bakkerij'

zaltbommel • "Gratis bezorgd, direct uit de bakkerij." Dat is wat Heiny Steevens uit Zaltbommel graag aan zijn klanten verteld. Heiny is sinds kort actief in Zaltbommel en omgeving onder de naam de BezorgBakkerij.nl.

Voor de bezorgbakkerij zijn ambachtelijke kwaliteit, gemak en prijs de belangrijkste woorden.

"Het werkt heel eenvoudig" aldus Heiny. "Via onze website geef je een wekelijkse bestelling in. Die kan je wijzigen, pauzeren of stopzetten wanneer je maar wilt. Jouw bestelling wordt in onze ambachtelijke bakkerij vers gebakken en daarna gratis bezorgd". Het werkt dus super eenvoudig. Makkelijker kan natuurlijk ook niet. Je kan via de website rustig uitzoeken wat je wilt, de bakker bakt het 's nachts voor je en ik bezorg het gratis."

Mooie voordelen

Voor de prijs hoef je het volgens Heiny niet te laten, die ligt ongeveer op het niveau van de supermarkt. Hij noemt nog wat mooie voordelen. "Doordat ik de bestelling gratis thuis breng, hoef je dus niet meer met het brood te sjouwen. Mijn aanbod is ideaal voor mensen die één keer in de week in de supermarkt al hun boodschappen doen, het brood er bovenop stapelen en dat invriezen. Daarnaast grijp je ook nooit mis: wat jij bestelt, dat bakt de bakker 's nachts voor je".

Prijsvoordeel

Heiny wijst erop dat daardoor ook een belangrijk prijsvoordeel ontstaat. Doordat de bakker precies bakt wat er besteld wordt, houdt hij aan het einde van de dag niets over waar dan geen klanten meer voor zijn. Dat scheelt heel veel kosten en is ook nog een maatschappelijk verantwoord.

Heiny beleeft een voorspoedige start als BezorgBakker en bezorgt inmiddels bij tientallen klanten. Dat is ook niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat naast alle voordelen ook nog eens vijftig korting op de eerste bestelling wordt gegeven.

Wie nieuwsgierig is naar de mogelijkheden gaat naar de website www.debezorgbakkerij en vult zijn postcode en huisnummer in. Meer is niet nodig.

q www.debezorgbakkerij.nl