Jill Bogers kampioen

regio • Amazones van Gelderse Boys en paardensportvereniging Bommelerwaard haalden prijzen binnen bij onder andere de Brabantse kampioenschappen en op een wedstrijd in Oudendijk.

De ponyruiters van Gelderse Boys Ammerzoden zijn trots op hun resultaten tijdens de Brabantse kampioenschappen. Jill Bogers werd met Tiësto Brabants kampioen in de categorie B klasse M. Inge Timmermans werd met Joris zesde in het eindklassement (categorie DE klasse B). In de eerste proef werd ze vierde.

Donna Samuels wist een vierde plek te bemachtigen in de categorie AB klasse L1 en Sophie Wintjes eindigde als zesde in de categorie DE klasse L2. Maud van Mil moest genoegen nemen met een zestiende plaats met UB40 in de DE B.

In Boxtel werd het viertal van Gelderse Boys derde in de klasse M. Manon Sosef deed met Godiva mee aan een dressuurwedstrijd in Velddriel en werd twee keer eerste. De jury kende de combinatie 190 en 194 punten toe. Fleur Kohlen haalde in Oudendijk de eerste prijs met Red Rose in de categorie DE klasse B (189 punten).

PSV Bommelerwaard

In Oudendijk bij PSV De Jagers deden ook leden van paardensportvereniging Bommelerwaard mee. Isa van Dalen startte met haar pony Balthasar. Zij werd twee keer eerste met 185 en 180 punten in de klasse M1. Ook Josephine Vervoorn reed met haar pony Binki in Oudendijk. Zij werd ook twee keer eerste met 183 en 188 punten in de klasse B.

Zondag startte Lotte v Mook met haar paard Fannilinda M in Haarsteeg. Zij reed in de klasse Z1 en werd tweede met 212 punten.