• Olivier bezoekt onder andere De Hopwaag.
• Olivier bezoekt onder andere De Hopwaag. Foto: Marijke Verhoef

Lifestyleglossy Olivier pakt uit

bommelerwaard • Dit voorjaar pakt Olivier uit met een prachtige nieuwe uitgave. De lifestyleglossy van de Bommelerwaard staat boordevol inspirerende verhalen en valt op 1 april alweer voor de zevende keer op de mat bij alle ondernemers in de regio.

De redactie van Olivier schuift voor het aprilnummer aan bij champignonkwekerijen De Hopwaag in Ammerzoden. Han en Margo van Hemert vertellen over hoe hun bedrijf uit is gegroeid tot een kwekerij met zeven dagen per week verse paddenstoelen. Olivier banjert ook nog even door de modder in de grote natuurspeeltuin achter de kwekerij en neemt letterlijk een kijkje in de keuken.


Deze uitgave ontdekken we ook hoe je in Nederhemert van een boom een droommeubelstuk kunt maken, zoeken we het voorjaarsgevoel op bij de Neswaarden en nemen we een kijkje achter de schermen van Brandwijk Kerstpakketten. Daarnaast kijkt Olivier binnen in een hele bijzondere Bommelse tuin.


Uiteraard ontbreken de interessante berdrijfsportretten en Bommelse aanraders niet, evenals de lekkerste en mooiste producten uit de streek. Jonge ondernemers krijgen een podium in de Bommelse Puppies en de fashionista's kunnen genieten van een feestelijke glamour modereportage op een vorstelijke locatie!

Olivier is een uitgave van Het Kontakt Media en verschijnt op 1 april en 1 oktober in de Bommelerwaard. Deze business to business lifestyleglossy wordt gratis bezorgd bij alle ondernemers in de Bommelerwaard. Tevens krijgen alle deelnemers uitdeelexemplaren. Het is een prachtige uitgave, en echte luxe glossy. Daardoor blijft Olivier lang op de koffietafels in de regio liggen. Dat maakt Olivier het perfecte middel om bekendheid te genereren voor iedere onderneming.

Meedoen met Olivier kan op verschillende manieren. Neem vrijblijvend contact op met Melanie van Hemert (m.vanhemert@hetkontakt.nl of 06-53916498) en informeer naar de mogelijkheden.

q www.facebook.com/magazineolivier