• De organisatie van de Gezond & Vitaal Fair.
• De organisatie van de Gezond & Vitaal Fair. Foto: aangeleverd

Gezond en Vitaal Fair bij Fitline

zaltbommel • Dit weekend vindt de eerste Gezond & Vitaal Fair in Zaltbommel plaats. Diverse ondernemers uit de Bommelerwaard staan op zaterdag en zondag klaar met verkoopkraampjes, hapjes, workshops en demonstraties op het gebied van gezondheid, wellness, voeding, beauty, sport en beweging.

Gezondheid en vitaliteit zijn lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms denken mensen ten onrechte dat een fit en gezond bestaan niet voor hen is weggelegd omdat ze niet intensief sporten of teveel van lekker eten houden. Maar juist ook voor hen is deze beurs de aangewezen plaats. De fair staat namelijk in het teken van vakantie, vrije tijd en heerlijk leven.

"Voor een vitaal leven is het niet nodig om alleen maar gezond te moeten eten en veel te sporten", zegt Mark Oostrom, een van de organisatoren en eigenaar van Fitline. "Juist ontspanning, zoals een avondje uit, lekker eten of een wellness behandeling, dragen bij aan een goed leven."

Na een bezoek aan de markt kunnen bezoekers op zaterdag even binnen lopen bij het tegenover gelegen fitnesscentrum Fitline, waar de fair wordt gehouden.

Voor de deelnemers aan de Singelcross van zondag komt de fair natuurlijk als geroepen: zij kunnen hun blaren of een beginnend spierpijntje meteen ter plaatse laten behandelen. Hardlopers en fietsers kunnen bovendien een advies op maat krijgen van allerhande experts van lokale speciaalzaken.

Op de Gezond & Vitaal Fair staan ondernemers met uiteenlopende specialismen. Zo kunnen bezoekers getrakteerd worden op een magnesium voetenbad bij de lokale pedicure, een demonstratie hirudotherapie of reiki, vers gelakte nagels of een advies ontvangen voor een nieuwe coup of een biologische beautybehandeling.

De beurs vindt plaats bij Fitline Zaltbommel, boven de Blokker, aan de Walstraat 1. De beurs is geopend op zaterdag 30 en zondag 31 januari van 11:00 tot 17:00 uur. toegang gratis.

q www.fitline.nl