Afbeelding

1 Kun je meer vertellen over de cursus Bijbelse genezing?

Tom en Femke de Wal starten met ingang van 4 januari een cursus Bijbelse Genezing in Nieuwendijk. Meer informatie: www.frontrunnersministries.nl/cursus.

Tom: "Namens de stichting Frontrunners houden we een cursus van acht avonden. Doel is om gebedsgenezing onder de aandacht te brengen. Het wordt breed behandeld en er is ruimte voor vragen."

2 Is het voor het eerst dat dit hier wordt gedaan?

Tom: "Voor zover ik weet is er in onze regio nog niet eerder een cursus specifiek over dit onderwerp gegeven. Er zijn in het verleden wel genezingsdiensten georganiseerd, maar die opzet is anders."

3 Wat verwacht je van de bijeenkomsten?

Tom: "We hopen mensen uit allerlei kerkelijke achtergronden te mogen verwelkomen zodat we samen met een open houding over dit onderwerp na kunnen denken."

4 Welk vooroordeel zou je het liefste weg willen nemen?

Tom: "Eén van de grootste vooroordelen is, denk ik, 'ongeloof'. In sommige kringen wordt gedacht dat wanneer er geen genezing plaatsvind, dit ligt aan het gebrek aan geloof. Veel mensen zijn daardoor teleurgesteld en voelen zich niet goed genoeg."

5 Heb je zelf ervaring met Bijbelse genezing?

Tom: "Bij een christelijk concert vroeg de zanger iedereen die pijn had of ziek was een hand op te steken. De man voor mij deed dat. Toen zei de zanger: 'Er zijn zoveel mensen ziek dat het onmogelijk is voor ons om voor iedereen te bidden, vraag aan degene achter je of die voor jou wil bidden'. De man draaide zich om en keek mij aan. Ik had geen idee wat ik moest bidden, toch heb ik het gedaan."