Achilles Veen viert eerste periodetitel

veen • Achilles Veen leverde zaterdag een aansprekende prestatie. In de sterk bezette hoofdklasse haalden de manschappen van trainer Clemens Bastiaansen de eerste periodetitel binnen met de 1-0 winst tegen Noordwijk. Voor de rust werd de wedstrijd gekenmerkt door weinig kansen. Vlak voor rust maakte Achilles Veen wel het verschil. Een indraaiende hoekschop van Ronnie Reniers werd binnen geknikt door Thijs van den Berg. De thuisclub vergat wel direct na de rust de wedstrijd in het slot te gooien. Een vrije trap van Theo Martens bereikte Bas van Loon, maar die kreeg de bal niet tussen de palen. Noordwijk puntte er moed uit en begon wat offensiever te spelen. Keeper Jeffrey van der Loo hield de gasten echter van de gelijkmaker af. Na de spannende slotfase bleven de punten in Veen en kon de bierpomp open met de eerste periodetitel op zak. Een geweldige prestatie, vond men in Veen. Komende zaterdag speelt de winterkampioen uit Veen nog uit bij DFS.