• Het Hèmerts Visserskoor zal voor extra sfeer zorgen.
• Het Hèmerts Visserskoor zal voor extra sfeer zorgen. archieffoto: Teus Admiraal

Sfeervol winkelen in Wijk en Aalburg

wijk en aalburg • Sfeervol winkelen. In Wijk en Aalburg is dat weer mogelijk tijdens het Moonlight Shoppen op vrijdag 9 december.

Tussen 16.00 en 22.00 uur is er deze dag weer van alles te beleven in het Aalburgse winkelcentrum. Natuurlijk zijn de winkels open, maar er is onder andere een kerstmarkt en er zijn diverse activiteiten voor jong en oud. Zo heeft winkeliersvereniging Hart van Aalburg tussen 18.30 en 21.00 uur optredens op het programma staan van het Hèmerts Visserskoor, Oefening en Uitspanning en Kinderkoor Drunen. De laatste groep opent de muziekavond om 18.30 uur en zal daarna nog een keer zingen. Ook het Hemerts Visserskoor en Oefening en Uitspanning zijn twee keer te beluisteren.

Het Moonlight Shoppen gaat eigenlijk 's middags al van start voor de kinderen. Vanaf 14.00 uur kunnen zij namelijk zelf een kerstversiering, die ze thuis of op school hebben gemaakt, in de kerstboom op de Markt hangen. En wat is nu Moonlight Shopping zonder kerstman? Ook daar is aan gedacht. Vanaf 18.00 uur is de Kerstman in eigen persoon aanwezig en is het voor bezoekers mogelijk om met 'Santa Claus' op de foto te gaan. Natuurlijk heeft hij daarvoor speciaal zijn arrenslee mee genomen. Voor extra sfeer tijdens deze bijzondere avond wordt gezorgd door de orgelvrouw met haar Monkey Organ, een Victoriaans klein draaiorgeltje of handdraaiorgel. De twintig orgelpijpjes worden bespeeld door een papierenrol met gaatjes.

De deelnemende winkeliers hebben tijdens deze Moonlight Shopping voor hun klanten natuurlijk ook bijzondere acties in petto.


q www.hartvanaalburg.nl