• Veel blijde gezichten tijdens het Sinterklaasfeest.
• Veel blijde gezichten tijdens het Sinterklaasfeest.

Diverse activiteiten in Drongelen

drongelen • Het was de hele week een komen en gaan in en rondom dorpshuis De Oude School in Drongelen.

Zo brachten Sinterklaas en twee Zwarte Pieten een bezoek aan het kleine Drongelen. Wat een feest was het weer voor de kinderen. Op de groepsfoto straalt de blijheid van alle gezichten af.

Op zaterdag gingen de vrijwilligers van De Oude School 's morgens langs de deuren in Drongelen om slaatjes te verkopen. Vele honderden slaatjes werden, met hulp van enkele kinderen uit het dorp, verkocht. Voor de kinderen een goed teken, want de opbrengst komt geheel ten goede aan de kinderactiviteiten die in het dorpshuis worden gehouden. Zaterdagavond waren de volwassen aan de beurt, want de bandavond stond op het programma. Wat is er nou leuker dan een lekker avondje stappen met een goed stukje live muziek? Iedereen had een leuke en gezellige avond in het dorpshuis. Zoals een van de aanwezigen zei: 'het was keigoed!' Voor organisatie een reden om te zeggen: op naar de volgende bandavond. Komende week staan er ook weer activiteiten op het programma. Zo zal aankomende zaterdag, de eerste zaterdag van de maand, het oud papier in Drongelen weer worden opgehaald. Dit is een van de activiteiten die zelden besproken wordt, maar net zo belangrijk is als andere activiteiten. Want het oud papier is een van de inkomstenbronnen van het dorpshuis. En dat geld is nodig om activiteiten te kunnen blijven organiseren.

Activiteiten in het dorpshuis in Drongelen staan vermeld op de Facebookpagina van De Oude School: www.facebook.com/oudeschooldrongelen.