Projecten gezocht

woudrichem • Voor het zesde jaar houdt de gemeente Woudrichem een kindergemeenteraad. In deze raad buigen schoolkinderen uit Woudrichem zich over projecten van organisaties of individuele inwoners met een maatschappelijk doel. Zij mogen 2000 euro besteden aan één of meerdere projecten.

De gemeente Woudrichem roept verenigingen, maatschappelijke organisaties, en individuele inwoners van Woudrichem op om projecten met een maatschappelijk doel in te dienen. De kindergemeenteraad bestudeert deze projecten en kiest er voor de raad een of meer uit. Het hoeft nog geen uitgewerkt project te zijn, een goed idee met een korte toelichting is op dit moment voldoende. Projecten kunnen tot 9 januari worden aangemeld.

In het voorjaar van 2017 worden er voorbereidende lessen op de scholen die meedoen gehouden en zal er een opiniërende raadsvergadering zijn. Op 8 juni 2017 beslissen de kinderen in de slotvergadering van de Kindergemeenteraad welk project een bijdrage ontvangt.


Nieuwe ideeën kunnen ingediend worden via: griffie@woudrichem.nl. Of per post: De Kindergemeenteraad Woudrichem, t.a.v. de griffie, Postbus 6, 4285 ZG Woudrichem. De gemeente neemt vervolgens contact op. oor meer informatie kan contact worden opgenomen met Monique van Pelt, 0183-308251 of via griffie@woudrichem.nl.