• De broers Corné en Dick zijn de derde generatie Van den Oever Lekker Wonen.
• De broers Corné en Dick zijn de derde generatie Van den Oever Lekker Wonen.

75 jaar Van den Oever Lekker Wonen

gameren • Dit najaar bestaat Van den Oever Lekker Wonen 75 jaar. Daarom organiseren de twee broers een feestweek met bijzondere acties voor de hele maand november.

Corné van den Oever: "We zijn echt een familiebedrijf. Opa en oma zijn begonnen met een bakfiets en reden met hun textiel door de Bommelerwaard. Al snel kregen zij in Gameren een winkel voor textiel en woninginrichting aan de dijk. Mijn broer Dick en ik hebben sinds 2003 de winkel volledig onder onze hoede. Wij zijn de derde generatie en onze winkel maakt ook deel uit van de Binnenhuisadviseurs."

Van den Oever Lekker Wonen biedt een breed aanbod aan meubels, raamdecoratie en vloeren. "Kwaliteit en service staan bij ons voorop", aldus Dick. "Wij kiezen alleen voor meubels en materialen die degelijk en duurzaam in gebruik zijn. Wij willen dat onze klanten lang plezier hebben van de producten die ze kopen. Dit alles tegen een eerlijke en goede prijs. Ons aanbod is divers. Regelmatig krijgen wij van klanten terug dat zij aangenaam verrast zijn dat zij in Gameren zo goed slagen. Daarnaast werken we met een team van ervaren vakmensen die weten wat ze moeten doen." Corné vult aan: Wij hebben bijvoorbeeld geen doorsnee meubelen, maar echt een eigen aanbod. We bezoeken regelmatig beurzen in Nederland, België en Duitsland om op de hoogte te blijven van de laatste trends in raamdecoratie en vloeren en kiezen dan voor producten die anderen niet hebben. Wij doen zelf de inkoop. Dat maakt ons onderscheidend en deze filosofie past in de stijl van onze winkel."

De broers werken nu bijna 14 jaar met zijn tweeën samen. Dick van den Oever: "Corné en ik hebben een goede taakverdeling binnen ons bedrijf. Ik ben vooral aanwezig in de winkel en houd me bezig met de verkoop en de planning. Corné richt zich op het inmeten en verzorgt de offertes en de administratieve werkzaamheden, natuurlijk ondersteunen we elkaar en kunnen we elkaar ook vervangen. Onze winkel is eigenlijk het hele jaar door geopend. Natuurlijk hebben we ook onze vaste klanten die we zelf begeleiden. De samenwerking is erg prettig."

Feestweek

Elk jaar heeft Van den Oever Lekker Wonen een feestweek in oktober of november. Dit jaar heeft de woninginrichtingzaak een feestelijke jubileumweek met hele mooie acties. Iedere bezoeker krijgt, zolang de voorraad strekt, een goed gevulde goody bag en profiteert van kortingen op de producten van Van den Oever Lekker Wonen. Van den Oever bevindt zich aan de Ridderstraat 3 en is op werkdagen geopend van 10:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

q www.vandenoeverlekkerwonen.nl