Eindelijk weer winst voor Kozakken Boys

werkendam • Kozakken Boys proefde zaterdag eindelijk weer de smaak van de overwinning na de wat mindere weken en het midweekse pak op de broek tegen Ajax.

Op het mooie sportpark Papendal versloeg de equipe van trainer Danny Buijs gastheer Jong Vitesse met 1-3. Al vroeg in de wedstrijd moest Kozakken Boys wel een tegenvaller overwinnen. De bal ging op de stip na een overtreding van Jurien Gaari. Dauda benutte de strafschop voor de 1-0. Tegen de rust was het raak voor de Werkendammers. Achmed Mendes Moreira poeierde de 1-1 achter keeper Brummel. Na de rust drukte Kozakken Boys door. De bal bleef hangen en Stout schoot de 1-2 binnen. Drie minuten voor tijd bracht de inkoppende Wesley Pollemans een einde aan de spanning met de 1-3. Komende zaterdag speelt Kozakken Boys thuis tegen Jong Twente.