Lidl Woudrichem weer open op 12 oktober

woudrichem • Lidl opent op woensdag 12 oktober een vernieuwd filiaal in Woudrichem. Vanaf die dag kunnen klanten uit Woudrichem en omstreken zes dagen per week voor alle boodschappen, vers afgebakken broodjes, bloemen én een groot assortiment non-food terecht bij dit ruime Lidl-filiaal.

Het filiaal in Woudrichem is nu ook uitgerust met een warme bakkerij. Klanten kunnen hier dagelijks terecht voor een ruim assortiment vers gebakken broodjes en baguettes. Supermarktmanager Jan-Peter Donkers is enthousiast. "We hebben gemerkt dat klanten behoefte hebben aan een Lidl-bakkerij. Ik ben blij dat we nu dagelijks onze klanten kunnen verrassen met een nog uitgebreider assortiment."

Rond 8.30 uur zal Lidl Woudrichem op woensdag 12 oktober haar eerste klanten verwelkomen. Tot 8.45 uur ontvangen klanten een lot, waarmee ze kans maken op een minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel om 9.00 uur officieel geopend. Voor de eerste honderd klanten staat er een vers boeket bloemen klaar. Bovendien ontvangen alle klanten op deze bijzondere dag een gratis Lidl Big Shopper.

Ook de kleinste klanten worden niet vergeten. Mascottes Frank en Jan zijn op 12 oktober aanwezig tussen 13.00 en 17.00 uur. Tevens is er een kleurplatenactie waarmee de kinderen kans maken op leuke prijzen.

Warme bakker

Het filiaal in Woudrichem is nu ook uitgerust met een warme bakkerij. Klanten kunnen hier dagelijks terecht voor een ruim assortiment vers gebakken broodjes en baguettes. Supermarktmanager Jan-Peter Donkers is enthousiast: ''We hebben gemerkt dat klanten behoefte hebben aan een Lidl-bakkerij. Ik ben blij dat we nu dagelijks onze klanten kunnen verrassen met een nog uitgebreider assortiment. Wij krijgen complimentjes, vooral over de kaneelbroodjes en de heerlijke geur in de winkel.''

Lidl-medewerkers bakken de hele dag door rustieke stokbroden, croissants en kampioentjes of voor liefhebber van zoet donuts en koffiebroodjes. Daarnaast biedt Lidl een ruim brood-assortiment aan waarbij regelmatig nieuwe producten worden toegevoegd zoals biologisch brood of speltbrood.

De Lidl in Woudrichem is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur. Op donderdag en vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur.