• Scouting Hank heeft op 1 oktober een open dag.
• Scouting Hank heeft op 1 oktober een open dag.

Open dag bij scouting Hank

hank • Scouting Hank organiseert zaterdag 1 oktober weer een open dag voor iedereen. Tijdens deze open dag kunnen de inwoners van Hank en omstreken kennis maken met scouting.

Tijdens de open dag krijgen de bezoekers in een notendop te zien wat scouting allemaal inhoudt. Behalve een informatiestand zullen er ook enkele leuke activiteiten voor de kinderen te doen zijn, zoals een stormbaan en pionieren. Op deze dag zullen enkele speltakken ook groep draaien. De Bevers, voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar, zullen deze open dag een opkomst houden van 11.00 tot 12.30 uur. Tijdens deze opkomst zijn alle kinderen welkom om mee te doen. En de Orka's (leeftijd 9 tot 12 jaar) draaien die dag van 14.00 tot 16.00 uur. Ook hier is iedereen van harte welkom.

Scouting staat open voor iedereen, dus iedereen is dan ook welkom op zaterdag 1 oktober bij de open dag van Scouting Hank. De open dag vindt plaats van 11.00 tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie over de scoutinggroepen alvast op onderstaande website.

Scouting Hank draait volledig op vrijwilligers en is hier ook altijd naar op zoek. Tijdens de open dag geeft de scouting hier graag meer informatie over.

Ook zij zijn op zaterdag 1 oktober van 11.00 tot 16.00 uur welkom op ons eigen terrein aan het Maaspad in Hank. Kijk voor meer informatie over Scouting Hank ook op Facebook-pagina of stuur een email naar info@scoutinghank.nl.


q www.scoutinghank.nl