• Martin Mans komt naar Werkendam.
• Martin Mans komt naar Werkendam.

Najaarsconcert in Werkendam

werkendam • Op zaterdag 8 oktober om 19.30 uur treedt Martin Mans met de Urker Mans Formatie op tijdens het zesde Najaarsconcert in de Maranathakerk in Werkendam.

Op het voormalige eiland Urk weten ze wat zingen is. Vorig jaar was het Urker mannenkoor Eiland Urk in Werkendam en nu verzorgt de Urker Mans Formatie het Najaarsconcert. De Urker Mans Formatie is een unieke groep van twaalf schitterende zangstemmen, onder leiding van de ervaren dirigent en organist Martin Mans. Het muzikale hoogstandje in de Maranathakerk belooft een topconcert te worden, want ook Judith Sportel zal wederom haar medewerking verlenen aan het Najaarsconcert, dat als thema 'Geloof, Hoop en Liefde' heeft.

Mark Brandwijk zal ook zijn medewerking verlenen met zijn schitterende orgel en pianospel. Deze jonge musicus is vaste begeleider bij verschillende koren en hij maakt deel uit van The Martin Mans Band. Jantine Kalkman verleent ook haar medewerking met haar fantastische trompetmuziek. Zij heeft ook al vele concertreizen in binnen- en buitenland gemaakt en koren begeleid, evenals Carina Bossenbroek, die panfluit speelt. Het bestuur van de Najaarscommissie is bijzonder verheugd dat het gelukt is om deze Urker Mans Formatie en solisten naar Werkendam te krijgen.

Kaarten

De kaartverkoop is inmiddels gestart en kaarten zijn voor 10 euro te koop bij de bekende verkoopadressen: boekhandel De Angelot aan de Hoogstraat 56 en tabaksspeciaalzaak Stoop aan de Kruisstraat 18, beiden te Werkendam.