Bommelerwaardse paardendag komt eraan

ammerzoden • Op het terrein van paardensportvereniging Gelderse Boys in Ammerzoden wordt zaterdag 20 augustus weer de Bommelerwaardse paardendag gehouden.

De Bommelerwaardse paardendag is voor ruiters die nog niet deelnemen aan officiële wedstrijden en voor wedstrijdruiters met startpas van klasse B t/m Z2 paarden en pony's.

Deze dag staan de wedstrijdonderdelen dressuur, springen, aangespannen vaardigheid en bixie dressuur op het programma. Tijdens de finales zal er worden gestreden om het kampioenschap van de Bommelerwaard voor dressuur en springen.

Ook zijn er diverse shows en clinics. Bezoekers kunnen deelnemen aan een clinic voltigeren. Voor de allerkleinsten is er ponypret in de vorm van poetsen, knuffelen en rondje rijden met een heus diploma als afsluiting.

Paardentram

Er is een aantrekkelijk strodorp aanwezig met voor elk wat wils, ook voor niet-ruiters. Verder zal er gedurende de dag een paardentram door Ammerzoden rijden, voor een ritje.

Wie zich nog wil opgeven voor één van de wedstrijden kan dat het beste snel doen; er zijn nog enkele plaatsen vrij. PSV Gelderse Boys is te vinden aan de Heiligenweg in Ammerzoden. Meer informatie op Facebook: www.facebook.com/bwpaardendag en de website:

q bwpaardendag.nl