• The Psalm Project vraagt aandacht voor het goede doel.
• The Psalm Project vraagt aandacht voor het goede doel. Foto: W.J. van de Water

Zomertour The Psalm Project

heusden • Na een succesvolle concertreeks gaat The Psalm Project opnieuw op tournee met een serie zomerconcerten met de titel 'Groen is het land'.

De Heusdense editie wordt gehouden op zondag 26 juni om 17.00 uur in de Grote of Catharijnekerk in Heusden-Vesting. De toegang is gratis, wel moeten kaarten vooraf gereserveerd worden. Na de albums 'Psalmen Tweede Druk', 'Psalmen Unplugged' bracht de band in 2015 alweer het vierde Nederlandstalige album 'Witter dan sneeuw' uit. Met bekende melodieën en teksten maar ook met verrassend nieuw materiaal.

Tijdens het concert kun bezoekers gaan luisteren naar 'The best of' van de vorige cd's met natuurlijk alle songs van de nieuwe cd. De leden van The Psalm Project hebben hun muzikale sporen al ruimschoots verdiend en gebruiken die ervaring nu om bekende psalmen en melodieën om te vormen naar nieuwe, lichte arrangementen. Naast de vier Nederlandstalige albums, verscheen hun materiaal ook in het Duits (twee cd's) en het Engels (twee cd's).

Vluchtelingen

Er wordt tijdens het concert speciaal aandacht gevraagd voor het wereldwijde werk onder vluchtelingen van Kerk in Actie. Hiervoor wordt ook gecollecteerd. Het concert duurt anderhalf uur en is gratis toegankelijk.

Na afloop is er voor iedereen wat lekkers.

Kaarten reserveren kan via onderstaande website.

q www.zingenindekerk.nl