• Het SamenLoop voor Hoop-t-shirt.
• Het SamenLoop voor Hoop-t-shirt.

Samenloop zoekt kids

regio • De organisatie van de SamenLoop voor Hoop is op zoek naar kids die zich tijdens de Kinderloop willen inzetten voor het goede doel.

De KinderLoop is op zaterdag 25 juni om 10.30 uur. Via deze korte wandeling van 24 minuten kunnen kinderen zich inzetten voor het goede doel, namelijk het onderzoek naar kanker. De kids organiseren vooraf acties om geld in te zamelen.

De jonge deelnemers krijgen aan de start een paars SamenLoop-t-shirt en lopen in teams of worden begeleid door een volwassene. Bij de finish ontvangen ze nog een presentje.

De KinderLoop is vooral bedoeld voor kinderen uit groep 3 t/m 8, maar jongere of oudere broers of zussen kunnen natuurlijk ook meedoen.

Sponsoren

Het is de bedoeling dat kinderen zich laten sponsoren door bijvoorbeeld opa's en oma's, ooms en tantes, buren en andere vrienden en bekenden.

Ze kunnen klusjes doen, zoals lege flessen inzamelen of oud papier ophalen. Er is van alles mogelijk. Basisscholen uit de buurt die meedoen combineren de KinderLoop vaak met aandacht voor kanker in de klas.

Meer informatie en aanmelden kan via onderstaande gegevens.

Eerste editie

De KinderLoop maakt onderdeel van de eerste editie van de SamenLoop voor Hoop in het Land van Heusden en Altena op 24 en 25 juni. Tijdens de SamenLoop voor Hoop Altena zal er zoveel mogelijk geld bijeen worden gebracht voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

SamenLoop voor Hoop is een prachtig wandelevenement, waarbij teams in estafettevorm 24 uur lang rondom het voormalige sportterrein in Giessen wandelen.

De 24 uur staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Meer informatie en aanmelden:

q www.samenloopvoorhoop.nl/altena

q kinderloop.altena@outlook.com