Sparta'30 kraakt Woudrichem

woudrichem • Woudrichem lijkt het even helemaal kwijt te zijn. Nadat het een week eerder in Andel in een restant nog een 0-2 voorsprong had laten schieten en de wedstrijd uiteindelijk in 2-2 was geëindigd, werden de Bolwerkers zaterdag helemaal gekraakt door Sparta'30 met 0-3.

De Andelnaren trokken de goede vorm van de laatste weken door en zijn nu volop in de race voor de derde periode. Iets wat de ambitieuze trainer Adrie van Steijn zeker goed zal doen.

Al in de tweede minuut schrok Woudrichem zich rot. Peter Tankens schoot uit een vrije trap pardoes de 0-1 binnen. De vroege treffer gaf Sparta'30 moed en voor de rust maakte Mike Jansen er ook 0-2 van. Een mooie stand voor de Andelnaren om aan de thee te gaan.

Ook na de rust bleef Sparta'30 scherper. Anrico Visser bezegelde de winst van de Andelnaren met de verdiende 0-3.