Van Dijken en Vink winnen bij Almkreek

almkerk • Robbert van Dijken en Dik Vink zijn zaterdag tijdens de slotwedstrijd van de winterbeker bij Golfclub Almkreek tot kampioen gekroond.

In Cat. A stond Robbert van Dijken uit Tilburg (Hcp. 6.1) op de derde plaats en wist met een ronde van 85 slagen de eerste plaats te bereiken. Peter van Pelt uit Sleeuwijk, die niet helemaal fit was, zakte van de eerste naar de derde plaats en Maurice van der Meijden uit Brakel moest zijn plaats afstaan aan Sjaak Barendregt uit Hardinxveld, die met een rondje van 98 de tweede plaats innam.

In de B-categorie ging het tussen Dik Vink uit Woudrichem en Jan Vonk uit Meerkerk. Vink wist zijn voorsprong met een verschil van twee slagen te behouden. De derde plaats was verdiend voor Ina Vos uit Heusden. Met de wisselbeker, bloemen, cadeaubonnen en een mooie herinneringstrofee konden de winnaars huiswaarts keren.

Het winterseizoen werd zaterdag onder een stralende voorjaarszon afgesloten met de slotwedstrijd van de winterbeker. Deze serie van vijf strokeplaywedstrijden, waarvan de beste drie tellen voor het klassement, vond plaats op de laatste zaterdag van de maand en was bedoeld voor spelers met een Hcp. van 0 t/m 36.

Komende zaterdag 2 april is er weer de grote openingswedstrijd van de Rabobank Altena Trofee. Verwacht wordt dat er 120 deelnemers aan deze gezelligheidswedstrijd zullen deelnemen.