Woudrichem komt sterk terug tegen Zuilichem

woudrichem • Woudrichem kreeg de overwinning tegen Zuilichem zaterdag niet cadeau. De Bolwerkers, die toch nog drie punten in mindering hadden gekregen voor de ongeregeldheden tegen SVW, gingen voor de rust teveel mee in het fysieke spel en de lange bal bij Zuilichem.

Met de 0-1 gingen de gasten bovendien rusten. De correctie van trainer Leon Elands in de rust hielp wel. Na de rust zochten de Bolwerkers meer het combinatiespel over de grond en kwamen eerst langszij uit een strafschop. De 1-1 werd benut door Thijs Rookhuizen. Vervolgens bracht Corné Nijhoff uit een scrimmage de thuisclub op voorsprong met de 2-1.

Uit een uitgespeelde aanval trok Woudrichem tenslotte een doek over de wedstrijd. Nick Viveen sneed vanaf links naar binnen en bracht Rookhuizen in stelling, die de 3-1 aantekende.
Met de driepunter kan Woudrichem zich nog steeds op de titel richten, al wordt het nu wel lastig.