• De broers Diepeveen voor hun nieuwe pand.
• De broers Diepeveen voor hun nieuwe pand.

Diepeveen pakt groots uit in Giessen

giessen • Diepeveen Keukens, Badkamers en Tegels barst uit haar voegen. Daarom verlaat het bedrijf na dertien jaar het oude vertrouwde Wijk en Aalburg en vestigt zich op een van de mooiste zichtlocaties in het Land van Heusden en Altena langs de Provincialeweg N267. Vanaf dinsdag 29 maart 2000 m2 showroom aan de Distributiestraat 59 in Giessen.

En om alvast in de agenda te noteren: bij dezen nodigen de broers Aris en Gijsbert Diepeveen iedereen uit voor de officiële opening op zaterdag 14 mei. Gastvrouw Lisanne zal de bezoekers graag ontvangen met een kopje koffie of thee. Meer informatie omtrent de officiële opening later in deze krant. "Wij hebben ons langdurig georiënteerd en uitgekeken naar een nieuwe locatie. Eén ding wisten wij zeker: wij blijven vanuit het Land van Heusden en Altena opereren. Wij zijn heel blij met het pand dat wij straks gaan betrekken. Het ligt zo centraal en biedt ook zo veel voordelen voor onze klanten. Onze wens is om onze collectie keukens, badkamers en tegels, beter te kunnen presenteren. Wij willen op dit gebied de grootste en de beste regionale leverancier zijn."

Trots

De Diepeveen-broers zijn terecht trots op hun nieuwe paradepaardje. "Het was voor ons een grote wens om naast de keukenopstellingen ook op het gebied van badkamers het volledige programma te kunnen laten zien. Hiervoor is de eerste etage ingericht. Van modern tot klassiek. Van betaalbaar tot exclusief."

Opmerkelijk en vernieuwend in de branche is de op de begane grond volledig ingerichte levensloopbestendige badkamer. Deze Care badkamerinrichting is volledig geschikt gemaakt voor mensen met een beperking. Groot voordeel van 'zaken doen' met Diepeveen is dat zij voor hun klanten alles rond de organisatie van de aanleg uit handen nemen. "Wie bij ons een badkamer koopt hoeft niets te regelen. Wij verzorgen op locatie alle werkzaamheden van A tot Z." Eindelijk krijgt Diepeveen ook de ruimte om klanten een volledige vloer- en wandtegelpresentatie van meer dan 100 m2 aan te bieden. Nieuw in Giessen is ook de presentatie van walk-in kasten en schuifkastenwanden.

Uiteraard is men bij Diepeveen milieuverantwoord bezig. Bij de verbouw zijn milieubewuste bouwmaterialen gebruikt. Het gehele interieur wordt door middel van ledverlichting in beeld gebracht. Bij Diepeveen neemt men even de tijd om de verhuizing perfect te regelen. Vanaf woensdag 23 maart sluit men in Wijk en Aalburg de deuren. Vanaf 29 maart is de nieuwe vestiging in Giessen geopend. Diepeveen Keukens, Badkamers en Tegels is er voor de hele regio. Van Werkendam tot Zaltbommel en van Heusden tot en met de Gorinchemse regio. De grootste keuken- en badkamershowroom van het Land van Heusden en Altena. De naam Diepeveen is al meer dan een decennium diepgeworteld in de regio als het over de levering en plaatsing van keukens, badkamers en tegels gaat. Door de toenemende vraag profileert Diepeveen, dat ook het logo heeft aangepast, zich nu dus ook als specialist op badkamergebied.