• Gerald Troost komt naar Wijk en Aalburg.
• Gerald Troost komt naar Wijk en Aalburg.

'Onbegrensd' in Wijk en Aalburg

wijk en aalburg • Het National Celebration Choir en Gerald Troost hebben de handen ineen geslagen voor hun komende gezamenlijke tour die de titel 'Onbegrensd' heeft gekregen.

Op zaterdag 9 april is er om 20.00 uur een concertavond in de hervormde gemeente Aalburg (De Burg) aan de Oude Kerkstraat 19A in Wijk en Aalburg. De concertreeks in april brengt een bijzonder koor samen met een bevlogen artiest en zal veel nieuwe muziek introduceren, waaronder songs van Geralds nieuwste album 'Wereld van Verschil'. 'Onbegrensd' is de rode draad in de samenwerking van het National Celebration Choir en Gerald Troost. De liederen en teksten van de concerten gaan over de invulling van onbegrensde verlangens, Gods onbegrensde liefde, het onbegrensd uitdelen daarvan en uiteindelijk onbegrensde aanbidding en lofprijzing.

Kortom: een programma dat veel herkenning oplevert van wat men onderweg in het leven tegenkomt, met een hoopvol perspectief.

Kaarten kosten in de voorverkoop 12,50 euro en aan de deur 15.00 euro. Verkooppunten zijn De Angelot in Werkendam; Moving-On in Sleeuwijk; 't Schrijvertje in Veen en bij D. Kluytmans van de hervormde gemeente Aalburg (06-21917861).

Meer informatie alsook kaartverkoop via N. Romijn ((National Celebration Choir): 0183-442105; of via www.events4christ.nl en 0297-237172. Overige data en plaatsen van de 'Onbegrensd'-concerten zijn te vinden via onderstaande website.


q www.ncconline.nl