Afbeelding
Foto:

Nieuwe talkshow VanHorenZien

heusden • Op Valentijnsdag trapten Stefan Korthout en Koen van Bokhoven het vijfde seizoen van VanHorenZien af in romantische sferen. Op zondag 13 maart staat het heden centraal.

De eerste tafelgast, wethouder Margot Mulder, gaat met de presentatoren in gesprek over de ambitieuze plannen van de gemeente Heusden omtrent de kleinschalige opvang van asielzoekers. In diverse landelijke media is hier al aandacht aan besteed. Burgemeester Jan Hamming vertelde hier ook over aan tafel bij Eva Jinek. En hoe is het nu met bekende Heusdenaar John Leddy? Stefan en Koen vragen het aan de 86-jarige acteur, die bekend is geworden door zijn rol als Koos Dobbelsteen in 'Zeg 'ns Aaa'. De derde tafelgast heeft momenteel maar één doel: deelnemen aan de Olympische Spelen. Stefan en Koen vragen turner Yuri van Gelder het hemd van het lijf over zijn al meer dan twaalf jaar durende missie. Zal hij zijn laatste kans op een ticket naar de spelen grijpen? In de nieuwe rubriek Werk in Uitvoering leert Bas Overdijkink van Het IJs & Taartmoment in Vlijmen het publiek de kneepjes van het banketbakkersvak. Hij laat zien hoe hij een taart om kan toveren in een heus kunstwerk. Marjet Duister en Rob Verhoeven verzorgen de muziek voor aanvang en tijdens de show. Ook de oude vertrouwde rubrieken mogen niet ontbreken: de publieksquiz Ikook-Iknie, De Camera Draait Door, Plaatstaal met gedichten van Sven Mathijssen, een column van Frank de Vrieze en tot slot Kers op de Keek van Antoine van Fraassen.

VanHorenZien vindt op zondag 13 maart vanaf 14.30 uur plaats in De Waegenburght in partycentrum Wijnand van Delft in Drunen. De toegang is gratis.