• Daniël en Corwin namen goud en zilver mee.
• Daniël en Corwin namen goud en zilver mee.

Feest op 'het Willem'

wijk en aalburg • Acht picknicktafels met zestien zenuwachtige deelnemers tijdens de prijsuitreiking van de regionale timmerwedstrijd half februari in Geldermalsen, bij Opleidingscentrum Bouwmensen Rivierengebied.

De deelnemers maakten als afgevaardigden van hun school in tweetallen een moderne picknicktafel van vurenhout. Er moest dus goed worden samengewerkt terwijl iedere deelnemer ook afzonderlijk werd beoordeeld. Na twee dagen bikkelen hing er dan ook een zinderende spanning bij deelnemers en het talrijke publiek toen uiteindelijk de prijswinnaars bekend werden gemaakt door directeur John van der Ham van aannemersbedrijf Bot en van der Ham uit Meerkerk.

Het Willem van Oranje College uit Wijk en Aalburg kwam met Daniël van Wijngaarden uit Aalst en Corwin Bouman uit Wijk als nummer één en twee uit de bus. Tom van Varseveld van RSG Lingecollege werd nummer drie. Nadat trots de gewonnen gereedschapsets werden geshowd was het tijd voor een klein feestje in het bouwlokaal op het Willem in Wijk en Aalburg.